İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Iğdır gönüllülerimizden kardeşlik örneği
Van depreminde mağdur olan depremzedelere Türkiye’nin dört bir yanından yardım eli uzanmaya devam ediyor. İHH Iğdır gönüllüleri, yaşam şartlarının zorluğu nedeniyle eğitim alamayan Vanlı öğrencileri,
Türkiye 13.12.2011

Van’da depremin yaralarını sarmak için farklı çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştiren vakfımız, prefabrik evlerden ve kışlık çadırlardan oluşan geçici yerleşim merkezlerinin yanı sıra ihtiyar, çocuk ve öğrencilerle de özel olarak ilgileniyor. Son olarak 10 depremzede öğrenciyi Iğdır’da ağırlayan gönüllülerimiz, eğitimlerine devam etmeleri için gerekli tüm imkânı sağlayarak örnek bir uygulamaya imza attılar.

Iğdır Anadolu Öğretmen Lisesi’nde misafir öğrenci olarak eğitimlerine devam edecek olan Vanlı depremzede öğrenciler, Iğdırlı öğrencilerle aynı sırayı paylaşarak kardeşlik köprüsünü kuracaklar. Öğrencilerin eğitimi devam ederken gönüllülerimiz de moral vermek ve destek olmak amacıyla depremzede öğrencilere hediyeler alarak ziyarette bulunuyorlar. 

Ayrıca İHH Iğdır gönüllüleri, vakfımızın yaptığı çalışmalara destek olmak amacıyla Iğdır’da bir tanıtım standı açtı. Stantta İHH’nın çalışmalarını Iğdır halkına anlatan gönüllüler, bir yetimin yüzünü güldürmek, bir yoksula yardım etmek ve bir mazlumun acısını paylaşabilmek için bölge insanını İHH’nın çalışmalarını yakından takip etmeye davet ettiler.

VAN yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022