İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH bombardıman altındaki Harm'a yardım ulaştırdı
Bombardıman altındaki Suriye halkına acil yardımlar ulaşmaya devam ediyor.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 08.11.2012

İHH Hatay Kriz Masası ekipleri, günlerdir uçak ve helikopterlerle bombardımana tutulan Harm’a yiyecek malzemesi ulaştırdı.

İHH ekipleri, bölgeye yaklaşık 2 bin 500 adet barbunya, patlıcan ve tavuk konservesi gönderdi.

Acil ihtiyaç malzemeleri ateş altında kalan Suriye halkına verildi.

Ayrıca günlerdir süren saldırılarda onlarca kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce kişinin yaralandığı ifade ediliyor.

İHH 250 kişiye acil yardım malzemesi ulaştırdı

İHH, bombardımanın devam ettiği harım bölgesinden kaçarak Suriye’nin İdlib’e bağlı kasabalara sığınan çoğunluğu kadın ve çocuklardan ulaşan 250 kişiye yardım malzemesi verdi.

İHH İnsani yardım vakfı ekipleri Asi Nehri’nden Suriye’nin Derkuş kasabasında bombardımandan kaçan 250 kişiye acil yardım malzemesi ulaştırdı.

Hacıpaşa’dan köylülerden gelen haber üzerine, içerisinde ekmek ve konservelerin bulunduğu 250 paket hazırlandı.

Hazırlanan paketler Asi Nehri üzerinden kayıklarda geçirilerek bölgede sıkışıp kalan mazlum Suriyelilere ulaştırıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Hatay Kriz Masası ekipleri geçtiğimiz günlerde bölgeye un ve gıda paketleri götürmüştü.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH 5 bin 943 kişiyle yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH 5 bin 943 kişiyle yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı deprem bölgelerinde 5 bin 943 arama kurtarma görevlisi ve yardım gönüllüsü ile çalışmalarına devam ediyor. İHH Arama Kurtarma Ekipleri vefat etmiş ve yaralı olarak 3 bin 28 kişiyi enkazdan çıkarırken, acil yardım gönüllüleri de gıda, barınma ve giyecek gibi birçok alanda yüzbinlerce kişiye destek ulaştırdı.
21.02.2023
İHH Adıyaman’da sıcak ve taze ekmek üretiyor
İHH Adıyaman’da sıcak ve taze ekmek üretiyor
Depremden etkilenen illerden olan Adıyaman’da ekmek fırınları hâlâ kapalı. 12 gündür şehirdeki ekmek ihtiyacı başka şehirlerden getirilen ekmeklerle karşılanıyor. Depremin hemen ardından arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarında bulunan İHH, Adıyaman’da bulunan bir fırınla anlaşarak ekmek üretmeye başladı. Fırında günlük olarak 16 bin ekmek üretilerek depremden etkilenen vatandaşlara dağıtılıyor.
18.02.2023
İHH 5 bin 852 kişiyle deprem bölgesinde
İHH 5 bin 852 kişiyle deprem bölgesinde
İHH İnsani Yardım Vakfı deprem bölgelerinde 5 bin 852 arama kurtarma görevlisi ve yardım gönüllüsü ile faaliyetlerde bulunuyor. İHH Arama Kurtarma Ekipleri vefat etmiş ve yaralı olarak 2 bin 934 kişiyi enkazdan çıkarırken, acil yardım gönüllüleri de yüzbinlerce kişiye farklı alanlarda destek ulaştırdı.
17.02.2023