İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Çorum Gönüllülerinden Suriye ve Filistin kermesi
İHH İnsani Yardım Vakfı Gönüllüleri Türkiye'nin çeşitli illerinde yardım ve toplumsal duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalara devam ediyor.
Filistin, Filistin-Gazze, Ortadoğu, Suriye, Türkiye 10.04.2013
İHH Çorum Gönüllüleri Suriye ve Filistin halkları yararına Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bahçesinde bir kermes düzenledi. Kermesin yanı sıra Suriye ve Filistin konulu tanıtım standı açıldı.

Öğretim üyelerinin ve fakülte talebelerinin yoğun ilgi gösterdiği kermes, İHH Çorum Gönüllüsü Selim Özkabakçı ve Hitit Üniversitesi Suffa Kulübü üyesi öğrencileri tarafından organize edildi.

İki gün açık kalacak kermesin geliri İHH aracılığı ile Suriye’de ve Filistin’de açlık çeken mazlumlara gönderilecek.

İHH Çorum Gönüllüsü Selim Özkabakçı, kermes organizasyonlarının bir amacının da Suriye ve Filistin konularının gündemde tutmak ve bu iki ülkedeki halkların dramlarının kamuoyuna duyurmak olduğunu ifade ederek "Amacımız mazlum kardeşlerimizi gündeme taşımak ve halkımızın duyarlılığını artırmaktır. Suriye’ye şu ana kadar Çorum’dan üç tır yardım gönderdik. Şu an için yarım tır gıda yardım malzememiz hazırlandı. Bunu bir tıra tamamlayıp inşallah Suriye’ye yola çıkartacağız. Duyarlılık gösterip bu çalışmalara emek veren, destek olan tüm gönüllü kardeşlerimize ve Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022