İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Gezici İftar Tırı Afyon'da
"Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar" temasıyla başlattığımız organizasyon kapsamında, Afyonkarahisar'da 2500 kişiye iftar verildi.
Türkiye 31.07.2013

İlgili Haber: İftar Tırı Güzergahı

Atatürk Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftara, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHH Teşkilatları Koordinatörü Hasan Sancak, iftar öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH çalışmalarının bir parçası olan iftar programlarının 18′incisini Afyonkarahisar’da düzenlediklerini söyledi.

İftar programına beklediklerinden daha geniş katılım olduğunu belirten Sancak, “Bu yıl 25 ilde iftar programı gerçekleştireceğiz. Bu programların 18′incisi Afyonkarahisar’da sayıyı 1500 olarak planlamıştık ancak 2500′e ulaşacağız. Yetişemediğimiz insanlara iftarlarını açmaları için iftariyelik bir şeyler düşündük onu dağıtacağız. İHH İnsani Yardım Vafkı sadece yurt içinde değil ağırlıklı olarak yurt dışında çalışıyor. 135 bölgede çalışma yapıyor. Bu sadece yurt içi çalışmalarının iftar boyutu. Biz, 75 ilde kumanya dağıtımı yaptık. Böyle bir çalışmayı Afyonkarahisar’da da yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Daha sonra İftar Tırı'mızdan vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

 

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için 160 bin fidan dikti
İHH yetimler için 160 bin fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında 22 ilde 160 bin fidan dikildi.
16.05.2025
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan ve içerisinde 1605 ton ağırlığında 110 konteynerlik yardım malzemesi bulunan "2. İyilik Gemisi" Port Sudan Limanı'na ulaştı.
04.05.2025