İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Gezici İftar Tırı Afyon'da
"Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar" temasıyla başlattığımız organizasyon kapsamında, Afyonkarahisar'da 2500 kişiye iftar verildi.
Türkiye 31.07.2013

İlgili Haber: İftar Tırı Güzergahı

Atatürk Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftara, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHH Teşkilatları Koordinatörü Hasan Sancak, iftar öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH çalışmalarının bir parçası olan iftar programlarının 18′incisini Afyonkarahisar’da düzenlediklerini söyledi.

İftar programına beklediklerinden daha geniş katılım olduğunu belirten Sancak, “Bu yıl 25 ilde iftar programı gerçekleştireceğiz. Bu programların 18′incisi Afyonkarahisar’da sayıyı 1500 olarak planlamıştık ancak 2500′e ulaşacağız. Yetişemediğimiz insanlara iftarlarını açmaları için iftariyelik bir şeyler düşündük onu dağıtacağız. İHH İnsani Yardım Vafkı sadece yurt içinde değil ağırlıklı olarak yurt dışında çalışıyor. 135 bölgede çalışma yapıyor. Bu sadece yurt içi çalışmalarının iftar boyutu. Biz, 75 ilde kumanya dağıtımı yaptık. Böyle bir çalışmayı Afyonkarahisar’da da yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Daha sonra İftar Tırı'mızdan vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

 

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024