İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH iftarına engelleme
Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Akçaabat'ta bugün yapılacak olan su simit ve hurma iftarı Akçaabat Belediyesi zabıta ekipleri tarafından iptal edildi.
Türkiye 16.07.2013

Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Mısırlı Müslümanlara destek amacıyla Akçaabat Ak Camii yanında bugün gerçekleştirilecek olan su, simit ve hurmadan oluşan Ümmet İftarı programı tanıtım standı belediye zabıta ekipleri tarafından kapatıldı.

Zabıta ekiplerinin izinleri olmasına rağmen günlerdir tanıtımı yapılan organizasyon için kurulan çadır iplerini kesip, dernek görevlilerine kötü muamelede bulunması ile gerginlik yaşandığı öğrenildi.

Yarın saat 13.00'te Akçaabat Ak Camii yanında geniş çaplı bir basın açıklaması yapılacağını duyuran Trabzon İHH Başkanı Dr. Murat Kadir Topcu, "Su simit ve hurmadan oluşacak olan iftar için dilekçe verilip Belediye Başkan yardımcısından izin alınmasına rağmen zabıta ekiplerinin yaptığı bu hareket hiç bir şekilde kabul edilemez. Akçaabat Belediyesi'nin en kısa zamanda bu konuyu açıklığa kavuşturup özür dilemesi gerekmektedir " diye konuştu.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022