İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH İlçe Temsilcileri Toplantısı
Birinci İHH İlçe Temsilcileri Toplantısı; Cemal Yılmaz, Bülent Yıldırım, Nurettin Yıldız, İHH Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İHH il ve ilçe başkanlarının katılımıyla Antalya’da düzenlendi.
30.12.2018

Yoğun bir katılımla 6 ayrı oturumda gerçekleşen Birinci İHH İlçe Temsilcileri Toplantısı, 28-30 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya; Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Sosyal Doku Başkanı Nurettin Yıldız, İHH Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İnsani Yardım Dernekleri İl - İlçe Başkanları ve İl Teşkilat Sorumluları katıldı.

ic1.jpg

İlk Oturum: Niçin Çalışıyoruz? Nasıl Çalışmalıyız?

İlk oturum, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İHH Mütevelli Heyeti Üyesi Yavuz Dede’nin açılış konuşması ile devam etti. Ardından kürsüye çıkan Cemal Yılmaz, “Niçin Çalışıyoruz? Nasıl Çalışmalıyız?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

durmus-aydin.jpg

İkinci Oturum: Biz Kimiz? Ne Yapıyoruz?

İkinci oturum ise vakfın tanıtım sinevizyonu gösterimi ile başladı. Gösterim sonrasında İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, “Biz Kimiz? Ne Yapıyoruz?” başlıklı sunumuyla vakfın çalışmalarını özetledi.

nurettin-yildiz2.jpg

Üçüncü Oturum: Sorumluluklarımız

Öğle arasının ardından düzenlenen üçüncü oturum, Sosyal Doku Başkanı Nurettin Yıldız’ın “Sorumluluklarımız” başlıklı sohbeti ile tamamlandı.

huseyin-oruc.jpg

Dördüncü Oturumda 4 ayrı konuşma

Dördüncü oturumda 4 ayrı isim söz aldı ve kendi görevleri ile alakalı sunumlarını gerçekleştirdi. İHH Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı Dış İlişkiler Birimi’ni, İHH Kadın Kolları Başkanı Ayşe Müzeyyen Taşçı kendi birimini, İHH Genel Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Işık, Acil Yardım ve Arama Kurtarma Birimi’ni ve son olarak İHH Mütevelli Heyeti Üyesi Hüseyin Oruç da Filipinler - Moro’da devam eden barış sürecini ve İHH’nın rolünü anlattı.

serkan-nergis.jpg

Beşinci Oturum

Günün son oturumunda söz alan Genel Başkan Yardımcılarımızdan; Reşat Başer Yetim Birimi’ni, Serkan Nergis Medya ve Sosyal Medya Birimi’ni, Abdullah Muhammet İslam Genç İHH’yı ve Erhan Yemelek de Suriye Çalışmalarımızı anlattı.

il-toplantisi.jpg

İl başkanları bir arada

Türkiye’nin 80 ilinde bulunan İnsani Yardım Dernekleri’nin başkanları ile 2018 yılında yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda ayrıca yeni yılda gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

bulent-yildirim.jpg

Son oturum Bülent Yıldırım’ın

Türkiye geneli il başkanlarımız ve il teşkilat sorumlularımız ile 263 ilçe sorumlusunun katılım sağladığı İHH İlçe Temsilcileri Toplantısı, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın kapanış konuşması ile sona erdi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022