İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH, Reyhanlı sınırında bekleyen Suriyelilere gıda dağıtımı yaptı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki zulüm ve katliamlardan kaçarak Türkiye sınırına gelen sığınmacılara yardım ulaştırdı.
Suriye 03.09.2012

İHH, hayırseverlerin yardımlarını mazlum Suriye halkına ulaştırmaya devam ediyor. Bu zamana kadar hem Türkiye’deki kamplara, hem de çatışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü Suriye’nin iç bölgelerine yardım ulaştıran İHH, şimdi de sınırda bekleyen Suriyelilere insani yardımda bulunuyor.

İHH, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde sınırın hemen diğer tarafında bekleyen Suriyelilere; 3 bin adet ekmek, 2 bin adet su, 200 adet karpuz, yüzlerce kilo peynir ve zeytin dağıtımı yaptı.

Ayrıca sınıra gelen ancak kamplara giremeyen Suriye halkının masum çocuklarını da unutmayan İHH, yapılan gıda yardımlarının yanında bin 500 adet çocuk bezi dağıttı.

Büyük zorluklarla Suriye’deki zulüm ve katliamlardan kaçarak, Türkiye sınırına gelen sığınmacılara, öncelikle acil gıda yardımı yapılıyor. İHH ayrıca Türkiye’ye geçerek kendilerine kalacak yer tahsis edilenlere de yaşam malzemesi ve ev eşyası temin edip sağlık sorunları ile ilgilenerek yaşadıkları sıkıntıları bir nebzede olsa hafifletmeyi amaçlıyor.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024
İHH yetim sponsorluk bedelini 800 lira olarak güncelledi
İHH yetim sponsorluk bedelini 800 lira olarak güncelledi
İHH İnsani Yardım Vakfı, yetim sponsorluk bedelini 1 Şubat itibariyle 800 lira olarak belirledi. Konuyla ilgili konuşan İHH Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer, değişikliğin yetim ailelerinin alım güçleri göz önünde bulundurularak yapıldığını belirtti.
Yetim
02.02.2024