İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Van’daki yetimlere sahip çıkıyor
Van’da yaşanan depremin ardından 250 kişilik ekibi ile bölgede arama – kurtarma ve yardım çalışmaları organize eden İHH şimdi de Van’daki yetimlere sahip çıkıyor. Dünyada 22 bin yetime bakan İHH, depr
Türkiye 28.10.2011

İHH İnsani Yardım Vakfı, deprem ile sarsılan Van’da çalışmalarına devam ediyor. Hem arama kurtarma hem de yardım malzemesi dağıtımında büyük bir özveri ile çalışan İHH ekipleri bölgede ulaşılamayan hiçbir nokta kalmaması için çalışıyor. İHH İnsani Yardım Vakfı diğer ilerden gelen gönüllüler ile birlikte bölgede toplam 250 kişilik bir ekip ile çalışıyor.

Bölgedeki faaliyetlerini sürdüren İHH başka bir çalışmaya daha imza atıyor. İHH depremin vurduğu Van’daki yetimlere sahip çıkarak bakımlarını üstlenmek için harekete geçti. Geliştirdiği ‘‘Sponsor Aile Projesi’’ ile dünyada farklı ülkelerde 22 bin yetimin bakımını üstlenen İHH, deprem sonrası sıkıntılı günler yaşayacak Van’daki yetimlere de sahip çıkacak.

İHH’nın bölgedeki çalışmalarını organize eden ekipler hızlı bir şekilde sahip çıkılması gereken yetimleri belirleyerek bir rapor halinde merkeze sunacaklar. Bölgeden gelen raporlar doğrultusunda Van’daki yetim çalışması hayata geçecek.

Depremin öncesinde ve sonrasında yetim kalan çocuklara sahip çıkacak olan İHH, yetimlerin giyinme, barınma, eğitim, sağlık gibi masrafları için onlara her ay sürekli bir gelir sağlamış olacak. Hayırseverler ayda sadece 70 tl vererek Van’daki bir yetimin bakımını üstlenebilirler. Ayrıca İHH Sponsor Aile Projesi içerisinde başka bölge ve ülkelerde ki yetimlere sponsor olan aileler de Van’daki bir yetime daha destek olabilirler.

VAN yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

Van-Erciş Depremi Faaliyet Raporu için tıklayınız

[video-205]

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024