İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’dan Adıyaman Devlet Hastanesi’ne refakatçiler için misafirhane
İHH İnsani Yardım Vakfı, yurt içi yardım çalışmaları çerçevesinde Adıyaman Devlet Hastanesi bahçesine prefabrik bir misafirhane yaptırdı. Misafirhane, 82.Yıl Devlet Hastanesi'nde yatan hastalar için uzak bölgelerden gelen refakatçilere hizmet verecek.
Türkiye 27.09.2011

Yurtiçi ve yurtdışı yardım çalışmalarını sürdüren İHH, tüm bölgelerde insanların ihtiyaçlarına göre hizmet veriyor. İHH İnsani Yardım Vakfı bu çalışmalar kapsamında Adıyaman Devlet Hastanesinin bahçesine prefabrik bir misafirhane yaptırdı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kalacak yer bulmakta zorlanan hasta yakınlarına hizmet verecek olan misafirhane, 6 yatak odası, 4 tuvalet, 2 banyo, mutfak ve danışma bölümlerinden oluşuyor.

Misafirhaneye Mavi Marmara saldırısında şehit olan ve aslen Adıyamanlı olan Fahri Yaldız’ın adı verildi.

İHH tarafından hizmete sunulan Şehit Fahri Yaldız Refakatçi Konuk Evi'nin açılışı ise geçtiğimiz günlerde yapıldı. Açılışa Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, İHH Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Baysan ve hastane personellerinin yanısıra projemizin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Adıyaman İnsani Yardım Derneği’nin Genel Başkanı Remzi Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Gürbüzcan katıldı.

Yapılan konuşmalarda İHH ve bağışçılarına teşekkür edilirken, misafirhanenin uzak bölgelerden hastaneye gelen hasta yakınları için büyük bir hizmet olacağının altı çizildi.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024