İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH'dan sınırdaki mültecilere günde iki öğün yemek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki zulüm ve katliamlardan kaçan Suriyeli mültecilere yönelik yardım çalışmalarını Hatay, Kilis ve Mardin’de çeşitlendirerek sürdürüyor.
Suriye 31.08.2012

İHH’nın Hatay, Kilis ve Mardin’deki kriz merkezleri tarafından koordine edilen çalışmalar çeşitli alanlarda genişleyerek devam ediyor.

Hatay’da devam eden gıda ve yaşam malzemeleri dağıtımlarının yanı sıra kurulan yaralı tedavi merkezlerine ve yaralılara destek veren gönüllü eczanelere ilaç yardımları ile Hatay’daki hastanelerde tedavisi yapılan Suriyeli yaralılar ve hastaların bakımlarına destekler sürüyor.

Kilis’te de mültecilere yönelik rutin gıda paketi yardımlarına ek olarak Öncüpınar Sınır Kapısında bulunan İHH Aşevi Tırı her gün 4500 kişiye iki öğün yemek dağıtıyor.

Suriye’deki insanlık dramı artarak devam ederken Türkiye-Suriye sınırında da binlerce insan yardım bekliyor. İHH ekipleri; sınır bölgelerinde Türkiye’ye geçmek için bekleyen ve başta gıda temini olmak üzere pek çok sorun yaşayan Suriyelilere de yardımda bulunuyor.

İHH ayrıca, Mardin; Nusaybin ve Kızıltepe’deki mülteci ailelere yönelik kapsamlı yardım çalışmalarına başlıyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın 2012 Ramazan çalışması çerçevesinde Türkiye’nin 27 ilinde iftar sofraları hazırlayan aşevimiz, yardım bölgelerinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Tıklayınız

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024