İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH-EID işbirliğiyle Suriye’ye 35 yardım TIR’ı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Katar merkezli yardım kuruluşu EID işbirliğiyle toplanan yardım malzemeleri taşıyan 35 TIR, Suriye'ye yola çıktı.
Suriye 26.12.2014

TIR’ların kalkışı dolayısıyla düzenlenen uğurlama töreninde konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı, İHH'nın Reyhanlı ilçesinde bulunan lojistik merkezindeki etkinlikte, Suriyeliler için yardım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Savaş başladığı günden beri Suriye'deki mazlumların yanında olduklarını ifade eden Aynacı, "Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için İHH İnsani Yardım Vakfı ara vermeden yoluna devam ediyor. Yardım malzemesi yüklü 35 tır, Halep, İdlib, Hama ve Humus bölgelerine gidecek. Bugüne kadar Suriye'ye 5 bine yakın yardım malzemesi yüklü tır gönderdik" diye konuştu.

Konuşmanın ardından un, battaniye, gıda, kışlık ayakkabı, mont yüklü 35 tır, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye hareket etti.
 
İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayı boyunca 400 bin kişiye destek oldu.
10.04.2024
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024