İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İran Başkonsolosu'ndan vakfımıza ziyaret
İran İstanbul Başkonsolosu Mahmut Hayderi vakfımıza nezaket ziyaretinde bulundu. Vakfımız Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile görüşen Hayderi, yaklaşık 2 hafta önce İHH’nın arabuluculuğu ile Suriye’de s
27.02.2012

Yaklaşık 2 hafta önce İHH İnsani Yardım Vakfı’nın arabuluculuğu ile Suriyeli muhaliflerin elinde bulunan 11 İranlı esir serbest bırakılmıştı. Yaşanan bu olayın ardından İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mahmut Hayderi vakfımıza nezaket ziyaretinde bulundu. İHH İnsani yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile görüşen Hayderi İHH’nın 11 İranlı esirin serbest bırakılması için gösterdiği gayret için teşekkürlerini iletti.

Görüşmede ayrıca Suriye’de yaşanan olaylar hakkında da fikir alış verişi yapıldı. Yapılan görüşmelerin ardından Yıldırım ve Hayderi birbirlerine plaket takdim ettiler. 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025