İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İtalyan yardım kuruluşu Time4Life’dan İHH’ya destek
Time4Life, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’de sürdürdüğü yardım faaliyetlerine destek verdi.
27.01.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın dünyanın dört bir tarafında yoksulluk, doğal afet, hastalık, savaş vb. zorluklar ile yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik sürdürdüğü yardım faaliyetlerine destekler devam ediyor. Kendisi gibi yardım kuruluşlarından aldığı desteğin yanı sıra, farklı sektörlerdeki yerli ve yabancı birçok kurum da destek vermeye devam ediyor.

İngiltere merkezli İtalyan bir donör kuruluşu olan Time4Life, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’deki çalışmalarına yardımları ile destek verdi. Şemmarin’deki kliniğe bir kuvöz bağışlayan kuruluş, Babüsselam Çadır Kent’te de her aileye taze meyve ve sebze dağıtımı gerçekleştirildi. Kurumdan iki temsilcinin de bulunduğu dağıtımda her aileye 4 kg olmak üzere toplam 8000 kg taze meyve ve sebze dağıtıldı.

Ayrıca kurum, Şubat ayında Suriye’ye göndermek için içerisinde battaniye, monitör, kuvöz, bebek yatağı, koltuk değneği, hijyen ve kişisel temizlik malzemeleri, sünger yatak, uyku tulumu, havlu, bebek bezi, bebek maması, battaniye ve oyuncak bulunan bir yardım tırı hazırlayacak.

Yardımların yanı sıra İHH ile ortak bir projeye de imza atan Time4Life, bu aydan itibaren Şemmarin’deki konteynır kentimizin mutfağının aylık yeşil mercimek, makarna ve salça ihtiyacını karşılayacak.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH'nın 2'nci İyilik Gemisi Sudan’a uğurlandı
İHH'nın 2'nci İyilik Gemisi Sudan’a uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın öncülüğünde hazırlanan 110 konteynerlik İyilik Gemisi Mersin Limanı'ndan, Sudan'a doğru yola çıktı. Vakfın hazırlamış olduğu 2'inci İyilik Gemisi bin 605 tonluk insani yardım malzemesi barındırıyor.
Mersin
26.04.2025
İHH, depremden etkilenen vatandaşlara çorba dağıttı
İHH, depremden etkilenen vatandaşlara çorba dağıttı
İHH, İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından evlerine gidemeyen 2 bin kişiye sıcak çorba dağıttı.
İstanbul
24.04.2025
Uluslararası Savaş Sempozyumu başladı
Uluslararası Savaş Sempozyumu başladı
18-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kocaeli
18.04.2025