İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İtalyan yardım kuruluşu Time4Life’dan İHH’ya destek
Time4Life, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’de sürdürdüğü yardım faaliyetlerine destek verdi.
27.01.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın dünyanın dört bir tarafında yoksulluk, doğal afet, hastalık, savaş vb. zorluklar ile yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik sürdürdüğü yardım faaliyetlerine destekler devam ediyor. Kendisi gibi yardım kuruluşlarından aldığı desteğin yanı sıra, farklı sektörlerdeki yerli ve yabancı birçok kurum da destek vermeye devam ediyor.

İngiltere merkezli İtalyan bir donör kuruluşu olan Time4Life, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’deki çalışmalarına yardımları ile destek verdi. Şemmarin’deki kliniğe bir kuvöz bağışlayan kuruluş, Babüsselam Çadır Kent’te de her aileye taze meyve ve sebze dağıtımı gerçekleştirildi. Kurumdan iki temsilcinin de bulunduğu dağıtımda her aileye 4 kg olmak üzere toplam 8000 kg taze meyve ve sebze dağıtıldı.

Ayrıca kurum, Şubat ayında Suriye’ye göndermek için içerisinde battaniye, monitör, kuvöz, bebek yatağı, koltuk değneği, hijyen ve kişisel temizlik malzemeleri, sünger yatak, uyku tulumu, havlu, bebek bezi, bebek maması, battaniye ve oyuncak bulunan bir yardım tırı hazırlayacak.

Yardımların yanı sıra İHH ile ortak bir projeye de imza atan Time4Life, bu aydan itibaren Şemmarin’deki konteynır kentimizin mutfağının aylık yeşil mercimek, makarna ve salça ihtiyacını karşılayacak.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayı boyunca 400 bin kişiye destek oldu.
10.04.2024
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024