İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kadın STK yöneticilerine liderlik eğitimi
Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA) tarafından, İHH’nın da içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine 4 gün süren "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verildi.
Afrika, Ortadoğu 20.12.2022

Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA), Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine yönelik "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verdi. İstanbul’da verilen eğitim, 4 gün sürdü. Eğitime, İHH İnsani Yardım Vakfı görevlileri de katıldı.

ff0cdb39-8c59-4a89-89c5-03de26843bbf.jpeg

Farklı alanlarda eğitimler verildi

Eğitimle, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde insani yardım çalışmalarında faal olarak yer alan kadın yöneticilerin liderlik bilgilerinin ve becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. Eğitim programında, insani yardım ve liderlikte temel kavramlar; insani yardım liderliğinde kadın hakları, rolü ve sorumlulukları; savunuculuk ve politika; etkileme ve liderlik becerileri gibi konular işlendi.

Eğitime, İHH’nın yanı sıra Mısır, Irak, Ürdün, Libya, Lübnan, Filistin, Suriye ve Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarından 20 kadın görevli katıldı.

İlgili haberler
Tümünü gör
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024
İHH, Ramazan ayında Balkanlar'da binlerce kişiye destek ulaştırdı
İHH, Ramazan ayında Balkanlar'da binlerce kişiye destek ulaştırdı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Balkanlar'da tespit edilen yaklaşık 16 bin ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.
19.03.2024