İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kadın STK yöneticilerine liderlik eğitimi
Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA) tarafından, İHH’nın da içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine 4 gün süren "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verildi.
Afrika, Ortadoğu 20.12.2022

Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA), Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine yönelik "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verdi. İstanbul’da verilen eğitim, 4 gün sürdü. Eğitime, İHH İnsani Yardım Vakfı görevlileri de katıldı.

ff0cdb39-8c59-4a89-89c5-03de26843bbf.jpeg

Farklı alanlarda eğitimler verildi

Eğitimle, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde insani yardım çalışmalarında faal olarak yer alan kadın yöneticilerin liderlik bilgilerinin ve becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. Eğitim programında, insani yardım ve liderlikte temel kavramlar; insani yardım liderliğinde kadın hakları, rolü ve sorumlulukları; savunuculuk ve politika; etkileme ve liderlik becerileri gibi konular işlendi.

Eğitime, İHH’nın yanı sıra Mısır, Irak, Ürdün, Libya, Lübnan, Filistin, Suriye ve Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarından 20 kadın görevli katıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan açıklama: Şam Ofisi faaliyete geçti
İHH’dan açıklama: Şam Ofisi faaliyete geçti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki faaliyetlerini daha etkin ve geniş bir alanda sürdürebilmek için Şam Ofisi’ni faaliyete geçirdiğini duyurdu.
10.01.2025
İHH 2024’te 15 ülkede 1185 su kuyusu açtı
İHH 2024’te 15 ülkede 1185 su kuyusu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2024 yılında 15 ülkede 1185 adet su kuyusunu hizmete açtı. Açılan su kuyuları sayesinde 500 binden fazla kişinin temiz su ihtiyacı karşılanmış oldu.
Su Kuyusu
09.01.2025
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu tarafından imzalandı.
30.12.2024