İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kadınlardan El Emeği Sergisi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) kadın yapılanması koordinasyonunda "8 Mart Dünya Kadınlar Günü El Emeği Sergisi" açıldı.
08.03.2022

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kadın yapılanması koordinasyonunda İHH İnsani Yardım Vakfı Kadın biriminin katkılarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü El Emeği Sergisi, MÜSİAD Genel Merkezinde açıldı.

Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın, hayatın her alanına dokunan kültürel mirası en iyi şekilde korumak ve yaşatmak için çalıştığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik eden Asmalı, "Bizler, MÜSİAD'lı iş insanları olarak, hanım kardeşlerimiz ile 30 yılı aşkın süredir, ülkemizin refahı ve aydınlık yarınlarımız için var gücümüzle mücadele ettik, mücadelemizi sürdürüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar ise kadınların her alanda desteklenmesiyle gerçek anlamda güçleneceğini vurguladı. MÜSİAD Kadın olarak, kadının bulunduğu her alanda farkındalık oluşturma gayesiyle faaliyetler yaptıklarının altını çizen İlbahar, Türkiye'nin en fazla iş kadınını barındıran iş dünyası örgütlenmesi olduklarını dile getirdi.

El Emeği Sergisi 11 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek

MÜSİAD Kadın ve İHH Kadın iş birliğinde hazırlanan ve savaş mağduru kadınların, yetim annelerinin ve gönüllü kadınların farklı coğrafyalardaki kadınlar, çocuklar, aileler için oluşturulan birçok projeye gelir sağlaması amacıyla kendi elleriyle yaptıkları ürünlerin sergilendiği El Emeği Sergisi, MÜSİAD Genel Merkezinde 11 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023