İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kocaeli İHH Suriye'li yetimleri giydirdi
Kocaeli İHH, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine katılmak için İHH İnsani Yardım Vakfı Hatay Meram yetimhanesinden şehre gelen Suriyeli yetimleri giydirdi.
Suriye, Türkiye 27.04.2015

Kocaeli İHH, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine katılmak için İHH İnsani Yardım Vakfı Hatay Meram Yetimhanesi'nden şehre gelen Suriyeli yetimleri giydirdi.

23 Nisan etkinlikleri için Kocaeli’ye gelen Suriye’li yetim çocuklar, ilk olarak Kocaeli Valisini ziyaret ettiler. Daha sonra 3 gün boyunca Uluslararası Fuar Merkezinde süren 4. Eğitim ve Eğlence etkinliğine katılan yetim çocuklar burada gösteriler yaptı ve çeşitli etkinliklere katıldılar.

Şehirde bir hafta kalan yetim çocuklar, her akşam bir Kocaeli İHH gönüllüsünün evine misafir olarak sıcak bir yuva özlemini giderdiler.

Yetim çocuklar Hatay Reyhanlı’daki yetimhanelerine geri dönmeden önce ise, Kocaeli İHH'nın kendileri için bir alışveriş merkezinde düzenlediği etkinliğe katılarak alışveriş yaptılar.

Hatay Reyhanlı'daki yetimhanelerine geri dönen çocuklar, Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü Kocaeli İHH tarafından düzenlenecek olan Yetim Dayanışma Gecesi programına da katılacak.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022