İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kocaeli’de Suriye için yardım kermesi
KİYAD öncülüğünde, Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi ve Körfez Genç Yardım Gönüllüleri Platformu'nun ortak çalışmasıyla Suriye'ye destek sağlamak amacıyla Kocaeli’nin Körfez ilçesinde düzenlenecek kermesin açılışı gerçekleştirildi.
Suriye 05.02.2014

Körfez Belediyesi Eski Hizmet Binası yanında gerçekleştirilecek kermesin açılışına Körfez AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ,Körfez AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Muhammed Saraç , Kocaeli İnsani Yardım Derneği (KİYAD) Başkanı İsmail Yeşildal ve gönüllüler katıldı.

Açılışta konuşan İsmail Yeşildal , İHH ve KİYAD olarak daha önce Kocaeli'den kışlık giyim, battaniye, gıda ve diğer ihtiyaç malzemelerinden oluşan 15 TIR gönderdiklerini, temizlik malzemelerinden oluşan 16’ncı TIR’ın Hatay'da bulunan İHH Lojistik Merkezine ulaştırılacağı ve bu sayıyı en kısa zamanda 20’ye çıkaracaklarını söyledi.

Vatandaşların desteğinin gün geçtikçe arttığını ifade eden Yeşildağ, şöyle devam etti:

''İHH'ya komplo sürecinden sonra aldığımız karar gereği ''İnadına bin TIR'' diyerek yola çıktık. İHH'ya yapılan komplolardan sonra İHH'ya bakış açısında olumlu bir değişme söz konusudur. Kilis'teki İHH ofisimize düzenlenen operasyon sonrasında çok sayıda vatandaşımız vakfımıza gelerek, maddi ve manevi desteklerini ifade ettiler. Ve daha sonra İHH'ya yapılan yardımlar 4 kat arttı. Suriye'de yaşanan zulüm bitene kadar yardım çalışmalarımız devam edecek. Bize ve aynı zamanda Suriyeli kardeşlerimize desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize teşekkür ederiz."

Kermes, Şubat ayı sonuna kadar açık kalacak.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022