İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Maçka’da Filistin kermesi
Trabzon Maçka’da İHH’nın organize ettiği ‘‘ Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ çalışmasına destek vermek için kermes düzenlendi.
Filistin, Ortadoğu, Türkiye 13.05.2010

Filistin halkına destek vermek amacıyla düzenlenen kermesin geliri İHH’ya bağışlandı. Kermeste İHH gönüllüsü kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler ve yöresel yemekler sergilendi. Kermese Maçka Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Emniyet Müdürü Bilal Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Müftüsünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar Filistin yararına düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterdi.

Toplanan yardımlar İHH tarafından organize edilen ve Mayıs ayı sonlarında Türkiye’den yola çıkılacak gemi çalışmasına bağışlandı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022