İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İyilik elçisi Miyazaki’ye anma töreni
İHH’nın Japonya' da yaşayan gönüllü insani yardım koordinatörü Selimhan İbrahim Kılıç, Van’da yaşanan 5,7’lik depremde yıkılan Bayram Otel’in enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Japon doktor Miya
07.12.2011

Van’da yaşanan depremde insani yardım çalışmaları yapmak için Japonya’dan ülkemize gelen doktor Miyazaki Atsushi ve Miyuki Konnai meydana gelen 5,7’lik yeni bir depremde yıkılan bir otelin enkazı altında kalmışlardı. Tüm kurtarma çalışmalarına rağmen enkaz altından sağ kurtarılamayan Miyazaki, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Vakfımız, vefa borcumuz olan Miyazaki için Japonya’da düzenlenen anma töreninde yer aldı.

Geniş bir katılımın gözlendiği anma töreninde Japon yetkililerin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da yerini aldı. İHH adına törene katılan Selimhan İbrahim Kılıç, Miyazaki ile enkaz altında kalan ancak sağ olarak kurtulmayı başaran Miyuki Konnai ile Miyazaki’nin ailesi ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de faaliyet gösteren 300’ü aşkın esnaf, bugünkü kazancını İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışlayacak. Yardım kampanyasıyla ilgili düzenlenen basın açıklamasında konuşan İHH Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çalışkan, “Sarıyer’in İstinye, Pınar, Ferahevler ve Yeniköy Mahallelerinde faaliyet gösteren 300’den fazla esnafımız, bugünkü kazançlarını Gazze'ye bağışlama kararı aldılar. ‘Kazancım Gazze'de İyiliğe Dönüşüyor’ etkinliği ile esnaflarımız, kazançlarını Gazze’ye bağışlayarak hem önemli bir sorumluluk üstleniyor hem de toplumsal bir farkındalık oluşturuyor” dedi.
21.11.2025
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025