İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Milli Rallici Burcu Çetinkaya Suriyelileri ziyaret etti
Çetinkaya, ülkelerindeki olaylar sırasında ailelerini kaybeden ve Türkiye sınırına yakın kamplara sığınan Suriyelilere moral verdi. İHH tarafından desteklenen hastaneleri de ziyaret eden Çetinkaya bombardımanda yaralanmış masum halkı dinledi.
Ortadoğu, Suriye 24.07.2013

Milli rallici, ‘Uzaktan bakarak yaşamakla, televizyondan seyretmek çok farklı, burada görmek farklı; yanı başınızda komşunuz olan dostlarınızın, kolu kopmuş annelerin, bacağında şarapnel parçaları olan ufacık çocukları görünce suçu nedir diye düşünüyor insan’ dedi.

İHH’nın Suriyeliler için oluşturduğu fırında konuşan Çetinkaya şunları söyledi: ’Zulme uğrayan insanlara üretilen ekmekten bir parça paylaştık, İHH’ da çalışan tüm gönüllü dostların emekleri biraz olsun içimi rahatlattı. Zulme uğrayan herkese yardım etmek bizim boynumuzun borcudur. Hepimiz elinden geldiği kadar yardım etmeli.’

Sizi en çok etkileyen şey nedir sorusu üzerine Çetinkaya, “bir ihtiyacınız var mı sorusuna bir selam vermeniz bile yeterli cevabı beni etkiledi” diye konuştu

Milli rallici Çetinkaya; Aynı şekilde Reyhanlı’da patlayan bomba sonucunda yaralanan ve hayatını kaybeden Türkiye vatandaşların ailelerinin acısı gerçekten çok büyük ama bir acı bir diğer acıyı görmezden gelmemize engel olmamalı’ dedi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022