İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Minikler Bir Yetime Kardeş Oldu
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteği ile başlattığı 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' kampanyasına Afyonkarahisar’dan Nuribey İsmet Atilla İlkokulu öğrencilerinden destek geldi.
Türkiye 22.01.2014

Savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık gibi sebeplerle Türkiye'de ve dünyada babasını veya anne/babasını kaybetmiş olan yetimlerin günlük ihtiyaçlarının Türkiyeli öğrenciler tarafından karşılanmasını, bu yolla dostluk ve kardeşliğin kıtalar arasındaki yegâne köprü hâline gelmesini hedefleyen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası yetimlere umut olmaya devam ediyor.

Projeden, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesi ile haberdar olan Nuribey İsmet Atilla İlkokulu öğretmenler sınıfları adına, İHH İnsani Yardım Vakfı'na başvuru yaparak Türkiye’den bir yetim üstlendi. Öğrenciler, addi imkânları kısıtlı olmasına rağmen bu projeye destek vermekten ve yetim kardeşlerini üstlenmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022