İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Moritanyalı heyet İHH’yı ziyaret etti
Türkiye’deki Moritanyalılar Topluluğu Derneği, Moritanya Türkiye Mezunları Derneği ve Uluslararası Şenkit Minaresi Derneği yönetici ve üyeleri İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Moritanya 02.03.2023

Türkiye’deki Moritanyalılar Topluluğu Derneği, Moritanya Türkiye Mezunları Derneği ve Uluslararası Şenkit Minaresi Derneği yönetici ve üyeleri yaşanan depremler sebebiyle İHH Genel Merkezi’ne ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Heyet ziyarette, Türkiye ve Suriye’de yaşanan depremlerin ardından başlattıkları yardım çalışmasıyla ilgili bilgi paylaşarak destek mesajı verdi.

10.4-1.jpg

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer de İHH’nın deprem bölgelerindeki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Balat Medya ve Sinema Akademisinden 93 Öğrenci Mezun Oldu
Balat Medya ve Sinema Akademisinden 93 Öğrenci Mezun Oldu
Gençlerin medya ve sinema alanlarında donanımlı bireyler olarak yetişmesini hedefleyen Balat Medya ve Sinema Akademisi, 2024/2025 eğitim dönemini başarıyla tamamladı. Farklı disiplinlerden gençleri bir araya getiren akademide bu yıl toplam 93 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.
İstanbul
04.07.2025
İHH ve DIGNITÉ International, "İnsani Yardım için Dijital Çözümler" Projesi’ni Tamamladı
İHH ve DIGNITÉ International, "İnsani Yardım için Dijital Çözümler" Projesi’ni Tamamladı
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Fransız partner kurumu DIGNITÉ International’ın Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Erasmus+ "İnsani Yardım için Dijital Çözümler" Projesi tamamlandı.
03.07.2025
“Devletler, Gazze’deki katliamların durması için gerekeni yapmalı”
“Devletler, Gazze’deki katliamların durması için gerekeni yapmalı”
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, "Soykırım Devam Ediyor Gazze'yi Unutma!" başlığıyla basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada konuşan İHH Genel Sekreteri Ahmet Göksun, “Devletler nasıl İsrail-İran savaşını 12 gün içerisinde durdurabildiyse, Gazze’de uygulanan katliamların da durdurulması için ellerinden geleni yapmak durumundalar. Bunu insanlığa karşı borçlular” dedi.
01.07.2025