İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Moritanyalı heyet İHH’yı ziyaret etti
Türkiye’deki Moritanyalılar Topluluğu Derneği, Moritanya Türkiye Mezunları Derneği ve Uluslararası Şenkit Minaresi Derneği yönetici ve üyeleri İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Moritanya 02.03.2023

Türkiye’deki Moritanyalılar Topluluğu Derneği, Moritanya Türkiye Mezunları Derneği ve Uluslararası Şenkit Minaresi Derneği yönetici ve üyeleri yaşanan depremler sebebiyle İHH Genel Merkezi’ne ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Heyet ziyarette, Türkiye ve Suriye’de yaşanan depremlerin ardından başlattıkları yardım çalışmasıyla ilgili bilgi paylaşarak destek mesajı verdi.

10.4-1.jpg

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer de İHH’nın deprem bölgelerindeki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene “Kurban Kardeşliğe Çağrı” sloganıyla Türkiye dahil 61 ülkede yaklaşık 3,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Vakıf bu yıl kurban hisse bedelini 11 bin 500 TL olarak belirledi.
30.04.2026
İHH’nın dikkat çeken bağımlılık raporu kamuoyuna duyuruldu
İHH’nın dikkat çeken bağımlılık raporu kamuoyuna duyuruldu
İHH tarafından hazırlanan “Bağımlılıklarla Mücadelede Sivil Toplumun Rolü, Mevcut Tehditler ve Stratejik Çözüm Önerileri” başlıklı rapor, düzenlenen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı. Raporda, çarpıcı veriler yer alıyor.
22.04.2026
İHH’nın geniş kapsamlı bağımlılık raporu kamuoyuna duyurulacak
İHH’nın geniş kapsamlı bağımlılık raporu kamuoyuna duyurulacak
İHH’nın hazırladığı “Bağımlılıklarla Mücadelede Sivil Toplumun Rolü, Mevcut Tehditler ve Stratejik Çözüm Önerileri” başlıklı rapor, 22 Nisan Çarşamba günü (Yarın) saat 11.00’da İHH Genel Merkezi’nde düzenlenecek basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşılacak.
21.04.2026