İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
12 farklı ilde ihtiyaç sahiplerine giysi dağıtımı
İHH ekipleri 12 ilde toplam 32 bin 775 ihtiyaç sahibine giysi yardımında bulundu. 154 bin 909 parça giyim malzemesi dağıtıldı.
Türkiye 22.02.2010

Hayırsever iş adamlarının vakfımıza bağışladıkları tekstil malzemeleri farklı illerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Daha önce belirlenen yoksul aileler kendilerine verilen fişlerle ihtiyaçları olan kıyafetleri yardım mağazalarından kendileri beğenerek alıyorlar.

Hayırseverler tarafından yapılan bağışlar, depolarda istiflendikten sonra kamyon ve tırlara yüklenilerek ihtiyaç sahiplerinin belirlendiği illere götürülüyor. Bölgelerinde bu yardım malzemeleri geçici olarak kurulan hayır mağazalarında düzenli bir şekilde sergileniyor. İhtiyacı olan aileler mağazalara gelerek kendilerine uygun elbiseleri seçip deneyerek alıyorlar.  

Adapazarı, Sivas, Malatya, Adana, Gaziantep, Mersin, Çorum, Tokat, Samsun, Trabzon, Artvin ve Tekirdağ’da mağaza yöntemi ile toplam 32 bin 775 ihtiyaç sahibine giysi yardımı yapıldı. İllerde yürütülen çalışmalar sonucunda daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine toplam 154 bin 909 parça giyim malzemesi dağıtıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de faaliyet gösteren 300’ü aşkın esnaf, bugünkü kazancını İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışlayacak. Yardım kampanyasıyla ilgili düzenlenen basın açıklamasında konuşan İHH Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çalışkan, “Sarıyer’in İstinye, Pınar, Ferahevler ve Yeniköy Mahallelerinde faaliyet gösteren 300’den fazla esnafımız, bugünkü kazançlarını Gazze'ye bağışlama kararı aldılar. ‘Kazancım Gazze'de İyiliğe Dönüşüyor’ etkinliği ile esnaflarımız, kazançlarını Gazze’ye bağışlayarak hem önemli bir sorumluluk üstleniyor hem de toplumsal bir farkındalık oluşturuyor” dedi.
21.11.2025
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025