İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İHH’dan Bangladeşli yetimlere yeni yuva
Kurban kampanyası kapsamında bölgeyi ziyaret eden İHH ekipleri vakfın Bangladeş’te inşa ettiği 4.üncü yetimhanenin de açılışını yaptı.
Bangladeş 31.10.2013

Savaş, afet ve yoksullukların yaşandığı bölgelerde, yetim çocuklara yönelik çalışmalarda bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, 5 milyonu aşkın yetim çocuğun yaşadığı 160 milyon nüfuslu Bangladeş’te yeni bir yetimhanenin daha inşasını tamamladı.

Kurban bayramında hizmete açılan Babul Amman Yetimhanesi ile İHH’nın Bangladeş’te inşa ettiği yetimhanelerin sayısı 4’e yükseldi.

Kurban kampanyası kapsamında bölgeyi ziyaret eden İHH ekipleri tarafından açılışı gerçekleştirilen yetimhane, Başkent Dakka’nın Uttara bölgesinde bulunan Islamic Education School Eğitim Kompleksi içerisinde yer alıyor.

Bangladeş’e 4.üncü yetimhane projesi geçtiğimiz yıl on beş farklı ülkeden yetim çocukların katılımıyla gerçekleştirilen 5. Uluslararası Çocuk Buluşması’nda görev yapan İHH gönüllülerinin çocuklardan çok etkilenerek oluşturdukları İnşirah Yardım Hareketi’nın gayretleriyle hayata geçirildi.

Gönüllü hareketler için güzel bir örnek teşkil eden ve yetim çocukların etrafında bir araya gelmeyi hayatlarının en güzel işlerinden biri olarak gören İnşirah Yardım Hareketi, Bangladeş’te kurdukları bu sıcak yuvanın ardından yeni projeler için hazırlıklarını sürdürüyor.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "İyilik Soğuk Geçirmez" yardım kampanyası kapsamında Gazze, Suriye ve Sudan’a 5 tırlık yardım gönderildi.
16.02.2026
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardım çalışmaları ile Balkanlar’daki 6 ülkede ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Çalışmalar çerçevesinde, 444 metreküp yakacak odun, 25 ton yakacak pelet, battaniye ve soba dağıtıldı.
10.02.2026