İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Nijer’den İHH Şanlıurfa Temsilciliğine ziyaret
Nijer Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Muhammed Mustafa Osman Dan Azoumi ve beraberindeki heyet, İHH Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret etti.
Nijer 30.07.2018

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Nijer Diyanet İşleri Başkanı ve aynı zamanda Nijer Attadamoun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Mustafa Osman Dan Azoumi ile Nijer Yüksek Öğretim Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Varan Mega Ömer, İHH Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarete, Gaziantep Ez-Zehra Üniversitesi Genel Sekreteri Usame Müslim, Ez-Zehra Ünviersitesi Rektör Yardımcısı Bekir Mahmut ve Ez-Zehra Ünviersitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Salih Mustafa da eşlik etti.

foto.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, Gaziantep Ez-Zehra Üniversitesi mezuniyet programı münasebetiyle yurda gelen heyete İHH çalışmaları hakkında bilgi verdi. Behçet Atila, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür ziyaretler Müslümanlar arasındaki bağı güçlendiriyor. Afrika’dan buraya kadar gelen kardeşlerimizi peygamberler şehri Şanlıurfa’da ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Heyet üyeleri de İHH’nın özellikle Afrika kıtasındaki çalışmalarından ve yetimlere hamilik noktasındaki gayretlerinden dolayı teşekkürlerini ve takdirlerini belirtti. Üyeler, İHH’nın bu tecrübelerini ülkelerinde uygulayacaklarını ifade etti.

hediye.jpg

Görüşme sonunda Atila, heyettekilere Mavi Marmara maketi hediye etti.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH Mütevelli Heyeti Başkanvekili Hüseyin Oruç ve beraberindeki heyet, Gazze‘de soykırım işlediği suçlamasıyla İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) dava açan Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.02.2024
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın insani diplomasi çalışmaları sayesinde, Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan İHH'ya ait yetimhanede kalan Hind Yusuf (7) ailesine kavuştu.
25.01.2024
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
Türkiye ve Iraklı yetkililerin insani diplomasi çalışmaları sonucu Suriye’de bulunan Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşleri sürüyor.
19.12.2023