İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Numan Kurtulmuş vakfımızı ziyaret etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş vakfımızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Bülent Yıldırım ile görüştü. Kurtulmuş, vakfımızın yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü projeler hakkında
Türkiye 22.12.2008

Numan Kurtulmuş, insanların sosyal yardım projelerine aktif olarak katılmalarında İHH’nın önemli katkılarda bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizim medeniyetimizin özünde yardımlaşma ve paylaşma değerleri vardır. Vakıf kültürü de bu değerler üzerinden hassasiyetle durulmasından ortaya çıkmıştır. İHH bugün vakıf kültürünü yaşatan önemli kurumlarımızdandır. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yürüttüğü projelerle milletimizin teveccühünü kazanmıştır”

Emperyalist güçlerin İslam coğrafyası üzerindeki oyunlarına dikkat çeken Kurtulmuş, “İslam dünyası bugün zor durumda. Başka coğrafyalarda işgal, fakirlik ve cehaletle boğuşan Müslümanların yardımımıza ihtiyaçları var. Bu noktada yardım kuruluşları Türkiye halkı ile bu bölgelerdeki insanlar arasında adeta köprü görevi görüyor. Yardım kuruluşları uzağı yakın etti. İHH’nın 110 ülke ve bölgede sosyal yardım projeleri yürütmesi de bunun bir ifadesidir” dedi.

Genel Başkanımız Bülent Yıldırım ise nazik ziyaretinden dolayı Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a teşekkür ederek vakfımızın gerçekleştirdiği kurban kampanyası, Afrika'da halen devam eden ve herkesin takdirini kazanan katarakt projesi, yine Afrika eksenli yürütülen su kuyuları projesi ve dünyanın kriz bölgelerine yapılan insani yardımlar hakkında ayrıntılı bilgeler verdi.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024