İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yetimlerimizin Hayvanat Bahçesi keyfi
Yetim Dayanışma Günleri'nin başlamasıyla yetim seferberliği devam ediyor. İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Yetim Dayanışma Günleri çerçevesinde başlattığı yetim seferberliği Türkiye’de 31 ilde dünyada ise
Türkiye 22.03.2012

İstanbul’da ikamet eden, vakfımızın düzenli destek kapsamında sponsorluk sistemi ile desteklenen 120 yetim çocuğumuz, anneleriyle birlikte geçtiğimiz Cumartesi gününü Darıca Hayvanat Bahçesi’nde geçirdi.

İHH Yetim Çalışmaları Birimi yetkilileri ve gönüllülerin de katıldığı programda çocuklar gönüllerince eğlendiler. Çocuklar için hem öğretici hem de keyifli geçen program hep birlikte yenen öğle yemeği ile tamamlandı. Gün sonunda mutlulukları yüzlerinden okunan yetimlerimiz ve anneleri vakfımız yetkililerine teşekkür ettiler.

Yurtiçi Yetim Dayanışma Günleri kapsamında diğer illerimizde gerçekleşecek etkinlik takvimi için tıklayınız.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’de iç savaşın yıkıcı etkileri nedeniyle uzuvlarını kaybeden savaş mağduru engellilere yönelik insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vakıf, yürütülen son projeyle Suriye’nin Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib bölgelerinde zor şartlarda yaşayan toplam 228 engelli bireye elektrikli tekerlekli sandalye ulaştırdı.
27.05.2026
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı, İran’da yaşanan İsrail ve ABD saldırılarının ardından insani krizle karşı karşıya kalan sivil halk için geniş kapsamlı bir yardım seferberliği başlattı. Daha önce 4 tırı İran’a gönderen vakıf, ilaç, gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 7 tırı daha ülkeye uğurladı.
14.05.2026
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Lübnan’da 2 Mart 2026’dan bu yana artan İsrail saldırıları neticesinde derinleşen insani krize karşı Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Sadakataşı Derneği organizesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Vakfı ve Yeryüzü Çocukları Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 38 konteynerlik yardım gemisi, savaş mağduru sivillere umut olmak üzere Beyrut Limanı’na ulaştı.
20.04.2026