İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Polonya Büyükelçiliğinden İHH’ya destek ziyareti
Polonya Büyükelçisi ve beraberindeki heyet, İHH Suriye Çalışmaları Reyhanlı Lojistik ve Koordine Merkezini ziyaret ederek Çocuk Yaşam Merkezinde bulunan 55 evden birine sponsor oldu.
Polonya, Suriye 22.10.2016

Suriye olayları başladığından beri insani yardım faaliyetleri yürüten İHH, dünyanın pek çok ülkesinden gelen misafirleri ağırlayarak bölgedeki durumlar hakkında da bilgiler veriyor. Son olarak İHH Suriye Çalışmaları Reyhanlı Lojistik ve Koordine Merkezini ziyaret eden Polonya Büyükelçisi ve beraberindeki heyete İHH Suriye Çalışmaları Reyhanlı Sorumlusu Erhan Yemelek tarafından insani durum ve İHH çalışmaları hakkında bilgi verildi.

cs5a9708.jpg

Heyet, görüşmenin ardından günlük 145 bin ekmek üreten fırın ve 990 yetimin kalacağı Reyhanlı Çocuk Yaşam Merkezini gezdi.

Çocuk Yaşam Merkezinde bulunan 55 evden birine sponsor olan Polanya Büyükelçiliği daha sonra bölgeden ayrıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Lübnan’da 2 Mart 2026’dan bu yana artan İsrail saldırıları neticesinde derinleşen insani krize karşı Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Sadakataşı Derneği organizesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Vakfı ve Yeryüzü Çocukları Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 38 konteynerlik yardım gemisi, savaş mağduru sivillere umut olmak üzere Beyrut Limanı’na ulaştı.
20.04.2026
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "İyilik Soğuk Geçirmez" yardım kampanyası kapsamında Gazze, Suriye ve Sudan’a 5 tırlık yardım gönderildi.
16.02.2026