İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gözleri yollarda kalmasın
18 yıldır hayırsever halkımızın bağışlarını dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran vakfımız vekaleten kurban bağışlarını almaya başladı. 5 kıtadaki Müslüman kardeşlerimiz, yoksul ve
Türkiye 19.11.2009

 

 

18 yıldır hayırsever halkımızın bağışlarını dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran vakfımız vekaleten kurban bağışlarını almaya başladı. 5 kıtadaki Müslüman kardeşlerimiz, yoksul ve yetimlerimiz bizi bekliyor. Bizi bekleyenlerin gözü yolda kalmasın. Kurbanla iyiliğe ortak olalım.  

 

 

Kurban bu vesileyle Müslüman toplumların bir birinden haberdar olmasından, bir araya gelmesinde önemli bir köprü görevi görüyor.  

İHH İnsani Yardım Vakfı, 1993 yılında 33 ülkede başlattığı Kurban çalışmasını bu yıl 120 ülke ve bölgede devam ettiriyor.  

İlk Kurban bağışları vakfımıza gelmeye başladı. Bayramın ilk gününe kadar Kurban bağışları kabul edilecek. Kurban bağış bedeli 550 TL. Siz de kurban bağışlarınızla bu iyiliğe ortak olabilirsiniz. 

 

 

 Bu arada İHH, hayırsever halkımızın emanetlerini yerine ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban bayramı için ülke ve bölgelere gidecek ekipler son hazırlıklarını yapıyor. Filistin’den Irak’a, Afganistan’dan Vietnam’a, Somali’den Zimbabve’ye, Küba’dan Haiti’ye, Bosna’dan Kırgızistan’a, Arakan’dan Patani’ye, Kamboçya’dan Endonezya 120 ülke ve bölgede kurban çalışması yapılacak. Savaş, kriz ve fakirliğin olduğu bölgelere gidilecek. Yetimin başı okşanacak. 

 

 

Nasıl bağış yapabilirsiniz?

Vakıf merkezine gelerek Kurban bedelini elden verebilirsiniz. İnternet sitemizden online bağış yapabilirsiniz. Kurban bedelini 160 54 51 posta çeki hesabı ile gönderebilirsiniz. 0212 631 21 21’den tele bağış sistemi ile bağış yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Türkiye Finans, Albaraka Türk, Kuveyt Türk bankalarının ilgili hesap numaralarına bağış yapabilirsiniz. Lütfen bağış yaparken “KURBAN” bağışı olduğunu belirtiniz. 

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024