İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Rawan zirveye ulaştı
Kuzey Kafkaslar'da bulunan ve Avrupa'nın en yüksek dağı olan Elbruz’a tırmanan Rawan Muwahid zirveye ulaştı.
Arakan, Suriye 03.09.2012

Arakan ve Suriye halkının yaşadığı drama dikkat çekmek için Avrupa’nın en yüksek dağına tırmanan dağcı aktivist Rawan Muwahid 1 Eylül Cumartesi günü saat 13:00’de zirveye ulaştı. Kendisi de aslen Filistinli olan Muwahid daha önce de Filistinli çocuklar için Afrika'nın en yüksek dağı Kilimanjaro’ya tırmanmıştı.

Muwahid başarısını kişisel facebook sayfasından “18 saatlik bir ileri bir geri, yavaş yavaş, zor ve acı dolu bir tırmanıştan sonra... İHH İnsani Yardım Vakfı ile Arakan ve Suriye halkı için başlattığımız kampanya sonucu elhamdülillah 5.635 metre yüksekliğindeki zirveye vardık." sözleriyle duyurdu.

Myanmar ve Suriye'deki insani krize dikkat çekmek ve her iki ülkenin mazlumları için bağış toplamak amacıyla yola çıkan Rawan’ın topladığı bağışlar İHH İnsani Yardım Vakfı'nın her iki ülke için ayrı ayrı yürüttüğü acil yardım kampanyalarına aktarılacak.

Online Bağış için Tıklayınız 

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022