İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde Mezuniyet Programı
Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.
19.06.2023

Dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrencilerin eğitim gördüğü Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.

Törende, öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel oyunlar, şiir dinletisi, karate ve tiyatro gösterileri sahnelendi.

Reyhanlı Eğitim Kampüsü Koordinatörü Hamza Dinçer, yaptığı açıklamada, başarılı bir eğitim yılının ardından diploma almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Dinçer, kampüsün ikinci dönem mezunlarını verdiğini belirterek, ‘‘2017 yılında faaliyetlerine başlayan Reyhanlı Eğitim Kampüsümüz, bünyesindeki Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi aracılığıyla dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrenciye eğitim imkanı sunmaktadır. 4 yıllık lise programımızın ardından geçtiğimiz yıl ilk mezunlarımızı vermiştik. Bu yıl da ikinci dönem mezunlarımızı veriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz.’’ dedi.

hamza-dincer.jpg

Diplomalarını okul idarecileri, öğretmenleri ve protokol üyelerinden törenle alan öğrenciler, mezuniyet kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. İHH Yetim Çalışmalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer’in proje hakkında sunum yaptığı toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yapıcı ve projeyle ilgili görevlendirilen ilçe koordinatörleri katıldı.
Yetim
10.05.2024
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği'nden İHH’ya ziyaret
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği'nden İHH’ya ziyaret
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği Başkanı Jasmin Redjepi, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, bölgede yapılan ve yapılması planlanan insani yardım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
08.05.2024
Fatih’te on binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü
Fatih’te on binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Fatih'te Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleştirildi. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Fatih Camii önünden başlayıp Edirnekapı’da sona erdi. Burada bir konuşma yapan İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, “Daha gemileri aldığımız andan itibaren İsrail medyası, ‘Filoya 100’e yakın ülkeden aktivist katılacak. Bu İsrail için büyük felaket’ dediler. Evet bu sizin için felaket, gemilerimiz gelecek” dedi.
05.05.2024