İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Sakarya'dan Suriye'ye kardeşlik köprüsü
Suriye halkı için seferber olan Sakarya’dan bölgeye 20 tır yardım gönderildi.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 06.02.2013

Sakarya İHH İnsani Yardım Derneği “Suriye için bir ekmek bir battaniye” kampanyası kapsamında Suriye’ye 20 tır yardım gönderdi.

Gıda, kıyafet ve battaniye gibi acil yardım malzemelerini taşıyan son tırı 6 Şubat Çarşamba günü bölgeye uğurlayan Sakarya İnsani Yardım Derneği ayrıca Kilis sınırında bulunan Bab-ul Hava bölgesinde İHH tarafından kurulan aşevinde 1 hafta boyunca mültecilere sıcak yemek verecek.

İHH’nın Kilis’te sınırın Suriye tarafında kurmuş olduğu aşevi her gün 9 bin mülteciye iki öğün sıcak yemek sağlıyor. Aşevinin 1 haftalık yemek dağıtımını karşılayacak olan Sakarya İnsani Yardım Derneği yetkilileri Suriye halkına yardım çalışmalarının süreceğin ifade etti.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022