İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş düzenlenecek
İHH'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu tarafından şehitlerimiz ve Filistin için 7 Ocak Pazar günü Yamanevler'den Ümraniye Metro Durağı'na yürüyüş gerçekleştirilecek. Yürüyüş eylemi, saat 13:30’da başlayacak.
Filistin-Gazze 04.01.2024

Apertheid rejimi işgalci İsrail, 24 Aralık Pazar günü sivil toplum kuruluşları tarafından Ümraniye'de düzenlenecek “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yürüyoruz” eylemi ile protesto edilecek. 

Yürüyüş, saat 13:30'da Yamanevler Metro Durağı’ndan başlayacak ve Ümraniye Metro Durağı'na kadar devam edecek. Yürüyüşün varış noktasında, STK temsilcileri tarafından konuşmalar yapılacak. 

İlki 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde olmak üzere her hafta Pazar günü düzenlenen “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yürüyoruz” eylemlerine her hafta on binlerce kişi katılıyor.

Yürüyüşe katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

"Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yürüyoruz"

Tarih: 7 Ocak 2024 Pazar 

Saat: 13:30

Yer: Yamanevler Metro Durağı

img-20240104-wa00241.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
Copenhagen University College'den İHH'ya ziyaret
Copenhagen University College'den İHH'ya ziyaret
Copenhagen University College Uluslararası Sosyal Hizmetler Bölümü'nden 20 kişilik öğrenci ve akademisyen grubu, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
02.05.2024
Üsküdar'daki Filistin yürüyüşüne on binler katıldı
Üsküdar'daki Filistin yürüyüşüne on binler katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın öncülüğünde, çok sayıda sivil toplum kuruluşu tarafından işgalci İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için Üsküdar'da yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan on binler, Filistin'e destek mesajı verdi.
28.04.2024
“Engellemelere rağmen yolumuza devam edeceğiz”
“Engellemelere rağmen yolumuza devam edeceğiz”
Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu, filoda bulunan 2 geminin bayrak ülkesi olan Guinea-Bissau’nun, İsrail’in baskıları sonucu bayraklarını filodan çekmesi üzerine basın açıklaması yaptı. Açıklamada, yapılan baskı ve engelleme girişimlerine karşılık, filonun kararlılıkla yoluna devam edeceği ve yola çıkmak için her türlü girişimde bulunulacağı ifade edildi.
27.04.2024