İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Şehitlerimizi anıyoruz
Şubat ayının şehitler ayı olması sebebiyle 9 Mavi Marmara şehidi ve Afganistan şehitleri Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş Edinekapı şehitliğinde anılacak.
Türkiye 18.02.2011

20 Şubat Pazar günü Edirnekapı Mihrimah Sultan Camii'nde kılınacak sabah namazı sonrasında Mavi Marmara şehitleri Furkan Doğan, Necdet Yıldırım, Cevdet Kılıçlar, Ali Haydar Bengi, Cengiz Akyüz, Fahri Yaldız, Cengiz Songür, Çetin Topçuoğlu ve İbrahim Bilgen için Edirnekapı Şehitliği'nde anma programı düzenlenecek.  Cevdet Kılıçlar ve Necdet Yıldırım’ın mezarı başında organize edilecek programda şehitler için Kur’an-ı Kerim okunacak ve dualar edilecek.

Törende Marmara şehitlerinin yanı sıra Afganistan’da bir uçak kazasında şehit olan Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş da anılacak.

Programı Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği ile İHH İnsani Yardım Vakfı organize edecek. Şehitleri anma programına çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024