İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Sel felaketi yaşanan Tayland’a yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland’da yaşanan sel felaketinin ardından ülkeye yönelik yardım çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında, 170 aileye yastık, battaniye ve yorgandan oluşan barınma kiti ve 292 aileye de gıda kumanyası dağıtıldı.
22.03.2022

Tayland’da 25 Şubat’ta başlayan ve 3 gün süren yoğun yağışlar sonucu sel felaketi yaşandı. Narathiwat, Yala, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Pattani, Songkhla ve Trang’da etkili olan selden 60 bin 645 kişi etkilendi, 6 kişi ise hayatını kaybetti.

12 bin 129 ev hasar gördüğü sel sonrası bölgede acil olarak gıda kumanyası, yorgan ve battaniye gibi malzemelere ihtiyaç duyuluyor.

sel-felaketi-yasanan-taylanda-yardim3.jpg

Battaniye ve gıda desteği

İHH İnsani Yardım Vakfı, doğal afetten etkilenen Taylandlılar için yardım çalışmaları başlattı. Çalışmalar çerçevesinde 170 aileye yastık, battaniye ve yorgandan oluşan barınma kiti ve 292 aileye de gıda kumanyası dağıtıldı.

sel-felaketi-yasanan-taylanda-yardim7.jpg

Destek olmak için

İHH aracılığıyla selden etkilenenlere yardımda bulunmak isteyen bağışçılar, PATANI yazıp 3072’ye göndererek 10 TL, 4072’ye SMS göndererek 50 TL yardımda bulunabiliyor. Daha fazla bağış yapmak isteyenler ise İHH’nın internet sitesi üzerinden ya da banka hesapları yoluyla açıklama kısmına PROJE KODU 16221 yazarak destek olabiliyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayı boyunca 400 bin kişiye destek oldu.
10.04.2024
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024