İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Sitenize eklemek için Van Bannerları
29.11.2011

Değerli İyilik Gönüllüsü,

İHH İnsani Yardım Vakfı kamuoyuna duyurduğu "KARDEŞLİĞE ÇATI OL" sloganı ile yardım kampanyası başlatmış bulunmakta.

Hazırlamış olduğumuz bu bannerları web sitenizde veya blogunuzda yayınlayarak, iyilik kervanına sizlerin de katkılarını bekliyoruz.

 

Van'daki depremzede kardeşlerimiz dondurucu soğuk ve sığınma problemleriyle karşı karşıya. Şimdi onlara çatı olma zamanı.

Gelin hep birlikte prefabrik evler kuralım...

Bannerları ve embed kodlarına aşağıdaki linten ulaşabilirsiniz.

http://banner.ihh.org.tr/van

Bannerları swf uzantılı olarak indirmek için Tıklayınız.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının organizesinde Üsküdar'da 3 gün sürecek anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. Etkinliğin ilk gününde ilçede faaliyet gösteren 50’yi aşkın esnaf, bir günlük kazancını işgalci İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye bağışlayacak. Etkinliğin 2’nci ve 3’ncü gününde ise kurulacak hayır çarşısında elde edilecek gelirler Gazze’deki aşevlerine ulaştırılacak.
11.09.2025