İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetimlere özel Ramazan hediyesi
Ramazan kampanyası kapsamında yardımlar sürerken yetim çocuklar unutulmadı.
Afrika, Avrupa, Balkanlar, GüneyAmerika, GüneyAsya, Kafkasya, OrtaAsya, Ortadoğu, Türkiye 24.07.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan kampanyasıyla sınırları aşarak dünyanın dört bir yanına hayırseverlerin sadaka, fitre ve zekâtlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında yetim çocuklar da unutulmadı. Türkiyeli yetim çocuklar için hazırlanan Ramazan paketlerinde eğitim yardımından çocuklara yönelik gıda ürünlerine kadar her şey bulunuyor.

Toplamda 5000 adet hazırlanan hediye paketlerinin içerisinde Ramazan’ın ruhunu çocukların dünyasına uygun olarak anlatan birbirinden değerli kitaplar, çocukların çok sevdiği çeşit çeşit atıştırmalıklar, diş fırçası ve diş macunu gibi sağlık ürünlerinin yanı sıra okul çağındaki yetimler için ihtiyaçları olan kırtasiye malzemeleriyle dolu okul çantaları yer alıyor.

Ramazan boyunca yetim çocukları evlerinde ziyaret edip, onlarla birlikte iftar edecek olan Vakıf yetkilileri ve gönüllüler onlar için hazırladıkları hediye paketlerini de bizzat ellerine teslim edecekler.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sponsor Aile Sistemi ile 2.947’si Türkiye’den olmak üzere, 36 ülke ve bölgede toplam 26.541 yetim çocuğu aylık düzenli nakdi yardımlarla sürekli olarak destekliyor.

Ramazan Çocuk Paketi Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024