İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Sri Lankalı yetimlere sağlık taraması
İHH İnsani Yardım Vakfı, Sri Lanka’da Sponsorluk Sistemi ile desteklediği bin 700 yetimi sağlık taramasından geçirdi.
Afrika, SriLanka 10.01.2018

İHH İnsani Yardım Vakfı, onlarca ülkedeki yüz binlerce yetime sahip çıkmaya gayret ediyor. Büyüyüp kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar yetimlere daima destek olmak; barınmadan sağlığa, eğitimden gıdaya her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın çalışmak İHH’nın faaliyetlerinden sadece bir tanesi.

Bu kapsamda İHH, Sri Lanka’da Yetim Sponsorluk Sistemi ile hamiliğini üstlendiği bin 700 yetimi sağlık taramasından geçirdi.

sri-lankali-yetimlere-saglik-taramasi-1.jpg

Yetimlerin önce kan tahlilleri ile diş muayeneleri yapılarak genel sağlık durumları doktor ve laborantlar vasıtasıyla belirlendi. İlaçla tedavisi mümkün olan yetimlere ilaçları, muayenelerinin hemen sonrasında kendilerine teslim edildi. Daha ciddi sağlık problemi tespit edilen yetimler, hastanelere sevk edilerek tedavi edilmeleri sağlandı.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının organizesinde Üsküdar'da 3 gün sürecek anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. Etkinliğin ilk gününde ilçede faaliyet gösteren 50’yi aşkın esnaf, bir günlük kazancını işgalci İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye bağışlayacak. Etkinliğin 2’nci ve 3’ncü gününde ise kurulacak hayır çarşısında elde edilecek gelirler Gazze’deki aşevlerine ulaştırılacak.
11.09.2025