İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
STK’lar Mavi Marmara Paneli düzenleyecek
Sivil Toplum Kuruluşları tarafından İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi’nde “Kutlu Sefer: Mavi Marmara'' başlıklı panel düzenlenecek.
23.05.2022

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Uluslararası Mülteci Hakları Derneği ve Genç İHH tarafından düzenlenen panel, İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Abdullah Tivnikli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Panel, Sinyal isimli kısa filmin ve Dijital Hafıza Merkezi’nin tanıtım videosunun gösterimiyle başlayacak. Gösterimlerin ardından, İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney açılış konuşması yapacak.

Üç oturumda 12 katılımcı yer alacak

Üç oturum halinde gerçekleştirilecek panelde Filistin’deki İsrail işgali ve Mavi Marmara konuları ele alınacak. Panele, akademi ve sivil toplum kuruluşlarından 12 konuşmacı katılacak.

Yarın saat 09:30’da İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenecek olan panele katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. 

 

“Kutlu Sefer: Mavi Marmara'' paneli

Tarih:    24 Mayıs 2022 Salı (Yarın)
Saat:     09:30
Yer:       İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Abdullah Tivnikli Konferans Salonu

panel-afisi.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
Gazze için ABD Konsolosluğu’na yürünecek
Gazze için ABD Konsolosluğu’na yürünecek
İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına tepki göstermek ve işgale karşı durmak için Pazar günü saat 14.00’te İstinye Mahmut Çavuş Camii’nden ABD İstanbul Başkonsolosluğu’na yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüşe, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.
02.05.2025
Doğu Türkistan’ın tarihsel hafızası dijitale aktarıldı
Doğu Türkistan’ın tarihsel hafızası dijitale aktarıldı
2021 yılından bu yana Filistin mücadelesinin dününe ve bugününe ışık tutan Dijital Hafıza Merkezi, Doğu Türkistan’da yaşananları ve tarihi arka planını özgün içeriklerle ele aldığı yeni arayüzünü yayınladı.
21.05.2024
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024