İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Suriye’deki engellilere destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib kentinde yaşayan 20 bedensel engelliye tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
Suriye 23.02.2019

İHH İnsani Yardım Vakfı, nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış; savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş ve zulme uğramış insanlara insani yardım ulaştırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda İHH, Suriyeli 20 bedensel engelliye tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

img_7328.jpg

“Balkanlıoğlu’nun öğrencileri bağışladı”

İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yaptığı açıklamada, Suriyeli 20 engelliye tekerlekli sandalye ulaştırdıklarını belirtti. Tahiroğlu, vakfın Babul Hava Lojistik Merkezi'nde düzenlenen törenle, Suriyeli bedensel engellilere tekerlekli sandalyelerin teslim edildiği, ayrıca ailelere gıda ve nakdi yardımda bulunulduğunu aktardı.

img_7350.jpg

Dağıtılan tekerlekli sandalyelerin engellilerin hayatlarını kolaylaştıracağını vurgulayan Tahiroğlu, “Teslim ettiğimiz 20 tekerlekli sandalye geçen yıl vefat eden Abdülmetin Balkanlıoğlu hocanın öğrencileri tarafından vakfımıza bağışlandı. Biz de bağışlanan sandalyeleri bedensel engellilere teslim ettik. Suriye içerisinde bin tekerlekli sandalye daha dağıtacağız” ifadesini kullandı.

img_7393.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Siirt’te ihtiyaç sahibi 3, Eskişehir’de ise 1 ailenin evinde tadilat çalışması yaptı. Yenilenen evler, ailelere teslim edildi.
04.07.2025
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025