İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Suriye’ye bin TIR’lık yeni kampanya
İHH tarafından Suriye'ye bin TIR'lık bir yardım filosu çıkarmak için kış mevsimi boyunca sürecek yeni bir kampanya başlatıldı.
Suriye 03.01.2014

Kamuoyunun malumu olduğu üzere geçtiğimiz günlerde asılsız bir takım iddialarla İHH İnsani Yardım Vakfı’na dönük bir karalama teşebbüsü yaşanmıştır.

Bazı çevreler, siyonist güçlerin talimatına uyarcasına hiç bir somut bilgi ve belgeye dayandırmaksızın, İHH'ya ait bir yardım TIR’ında silah ve mühimmat bulunduğuna ilişkin yalan haber servis etmiştir.

Emperyalist ve siyonist güçlerin taşeronları tarafından bu şekilde vakfımızın yardım faaliyetlerine darbe vurulmak istendiği açıktır.

Ancak asılsız haberlerin yayınlanmasından 1 saat gibi kısa bir süre sonra kolluk kuvvetlerinin ve resmi makamların tespitleriyle haberde yer alan asılsız iddiaların doğru olmadığı ortaya çıkmıştır.

Bu şekilde karanlık güçlerin içerideki taşeronlarınca gerçekleştirilmeye çalışılan bu iftira kampanyası sonuçsuz kalmış ve kirli oyun bozulmuştur.

Bu yalan haberlerin zorda kalmış komşularımız olan Suriye halkına yapılan yardım çalışmalarına olumsuz etki etmediğini özellikle belirtmek istiyoruz.

Bu saldırılar bizlere yeni ve daha büyük yardım çalışmaları için azim katmıştır.

Katliama uğrayan, aç ve açıkta kalan milyonlarca kardeşimiz için daha çok çalışacağız.

Bu doğrultuda, karalama teşebbüsüne göğüs geren vakfımız ve gönüllülerimiz, karanlık güçlerin saldırılarına inat, yardıma muhtaç milyonlarca Suriyeli kardeşimize ulaştırmak üzere kış mevsimi sonuna kadar en az bin TIR daha yardım gönderme kararı almıştır.

Tüm vicdan sahiplerini bu büyük iyilik seferberliğine davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024