İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İHH’nın Suriye için 2014 hedefi
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın başkanlık ettiği bir heyet, Kuveyt'te düzenlenen 2. Uluslararası Suriye Donörler Toplantısı'nın STK oturumlarına katıldı.
Suriye 17.01.2014

Suriye gündemiyle toplanılan oturumda her STK, 2014 yılında Suriye'ye insani yardım çalışmaları için öngördükleri fonu ilan etti. Geçtiğimiz yıl 25 milyon dolar ilan eden ancak yıl sonunda bu miktarın iki katına ulaşan İHH, 2014 yılı için Suriye’ye 50 milyon dolar ayırdığını duyurdu.

İHH heyeti daha sonra BM'nin düzenlediği 2. Suriye Donörler Konferansına katıldı. Burada, katılımcı ülkelerin temsilcileri Suriye için öngördükleri bütçeyi ilan ettiler.

Heyet toplantılar öncesinde IICO Genel Başkanı, Kuveyt hükümeti BM temsilcisi DR. Abdullah Matouq Al Matouq ile insani yardım ve insani diplomasi konularında bir görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının ardındansa Mavi Marmara katılımcılarıyla da bir toplantı yapıldı.

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Türkiye ormanları için yangınlarda çalışan Tunuslu öğrenci yaralandı
Türkiye ormanları için yangınlarda çalışan Tunuslu öğrenci yaralandı
İHH Arama Kurtarma Ekipleri, Türkiye’nin çeşitli illerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına 396 personelle destek verdi. Hatay’da devam eden çalışmalar esnasında Kayseri İHH Arama Kurtarma Ekibi’nden Tunuslu gönüllü Bilal Abbas yaralandı. İHH Arama Kurtarma Ekipleri, Türkiye’nin çeşitli illerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına 396 personelle destek verdi. Hatay’da devam eden çalışmalar esnasında Kayseri İHH Arama Kurtarma Ekibi’nden Tunuslu gönüllü Bilal Abbas yaralandı.
Hatay, İzmir
12.07.2025
İHH'nın 2'nci İyilik Gemisi Sudan’a uğurlandı
İHH'nın 2'nci İyilik Gemisi Sudan’a uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın öncülüğünde hazırlanan 110 konteynerlik İyilik Gemisi Mersin Limanı'ndan, Sudan'a doğru yola çıktı. Vakfın hazırlamış olduğu 2'inci İyilik Gemisi bin 605 tonluk insani yardım malzemesi barındırıyor.
Mersin
26.04.2025
İHH, depremden etkilenen vatandaşlara çorba dağıttı
İHH, depremden etkilenen vatandaşlara çorba dağıttı
İHH, İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından evlerine gidemeyen 2 bin kişiye sıcak çorba dağıttı.
İstanbul
24.04.2025