İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
TÜGED'den 2013'ün En İyi Vakfı Ödülü İHH'ya
İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği (TÜGED) tarafından “2013 Yılı En İyi Vakfı” seçildi.
Türkiye 23.01.2014

TÜGED, eğitim ve kültür alanında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla verdiği “TÜGED 5.Yılın En’leri” ödülleri, Ankara Rixos Otel’de 22 Ocak Çarşamba günü düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek gönüllülerinin yaptığı değerlendirme sonucunda 22 yıldır dünyanın dört bir yanında insani yardım faaliyeti gerçekleştiren İHH İnsani Yardım Vakfı, “2013 Yılı En İyi Vakfı” ödülüne layık görüldü. İHH Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Aydın, ödülü İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanı Mustafa Yardımcı’nın elinden aldı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024