İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Türkiye'ye sığınan mültecilere İHH kucak açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Halep’teki saldırılardan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilere yardım malzemesi dağıttı.
Suriye 14.02.2014

Esed güçlerinin, Suriye’nin Halep, Hama, Humus, Rakka, İdlip gibi bölgelerindeki saldırıları şiddetini artırarak sürüyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi ekipleri de bir yandan Suriye’nin içerisindeki yardımlara devam ederken, diğer taraftan saldırılardan kaçarak Türkiye’ye sığınanlara da kucak açıyor.

Bu kapsamda İHH ekipleri son olarak Halep’te ki varil bombalı saldırılardan kaçarak Kilis Otogarına sığınan, aralarında Türkmenlerin de bulunduğu 300 kişilik gruba acil olarak battaniye, kahvaltılık malzemeler ve sudan oluşan yardım malzemeleri dağıttı.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024