İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Uluslararası İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Wushu’da Türkiye derecesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Wushu Taolu Küçükler Türkiye Şampiyonası Müsabakaları kapsamında, Reyhanlı Eğitim Kampüsü içerisindeki Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Türkiye 2’nciliği, 3’üncülüğü ve ilk 5’e iki isim daha yazdırarak 4 ayrı derece aldı.
26.05.2022

Hatay’da bulunan Reyhanlı Eğitim Kampüsü içerisindeki Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Wushu Taolu Küçükler Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

img_9381.jpg

4 ayrı derece alındı

Müsabakaların sonucuna göre Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, 4 ayrı Türkiye derecesi aldı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden çok sayıda sporcunun mindere çıktığı müsabakalarda, Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Saad Saied Eisa, Erkek Daoshu kategorisinde Türkiye 2’ncisi, Hasan Hac Derviş ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

img_9490.jpg

Yine okulun öğrencilerinden Amr Eltebban ve Ahmed Yusuf Dinçer ise müsabakalardaki performanslarıyla Türkiye sıralamasında ilk 5’e girdi.

Bütünsel eğitim modeli uygulanıyor

Reyhanlı Eğitim Kampüsü Müdürü Hamza Dinçer, yaptığı açıklamada, öğrencilere yönelik olarak uygulanan bütünsel eğitim modelinin birçok alanda olduğu gibi spor kategorisinde de olumlu sonuçlar getirdiğini ifade etti.

reyhanli-egitim-kampusu-mudur-hamza-dincer.jpg

Dinçer, müsabakalarda derece alan öğrencileri tebrik ederek, şöyle konuştu:

‘‘İHH İnsani Yardım Vakfı bünyesinde 2017 yılında kurulan Reyhanlı Eğitim Kampüsü’müzde, öğrencilerimiz için birçok eğitim programı uyguluyoruz. Fiziksel ve zihinsel gelişim için çok önemli olan spor alanında da eğitim vererek öğrencilerimizin kendi yeteneklerine göre bir branşa yönelmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda Wushu Taolu Küçükler Türkiye Şampiyonası’na katılan öğrencilerimizden 4’ü önemli dereceler aldı. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

turkiye-2ncisi-saad-saied-eisa.jpg

Müsabakalarda Türkiye 2’ncisi olan Saad Saied Eisa, aldığı başarıdan ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, ‘‘Almış olduğum bu derece nedeniyle tüm öğretmenlerime ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Onlar bana güvendiler ve hep destek oldular.’’ diye konuştu.

turkiye-3uncusu-hasan-hac-dervis.jpg

Türkiye 3’üncülüğü alan Hasan Hac Derviş ise almış olduğu madalyayı, öğretmen ve arkadaşlarına armağan ettiğini söyledi.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024