İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
Filistin-Gazze 25.04.2024

İşgalci İsrail, Gazze'deki insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor. Kadın, çocuk, yaşlı ve sivillere yönelik 200 günü aşkın süredir devam eden saldırılarda şu ana kadar en az 14 bin 685’i çocuk, 9 bin 670'i kadın olmak üzere 34 bin 305 kişi şehit oldu, 77 bin 293 kişi ise yaralandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından, Gazze'deki ablukanın kalkması ve Filistin'in özgürlüğü için yürüyüş eylemi düzenlenecek. Saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak eylemde katılımcılar, Üsküdar Meydanı'na kadar yürüyecek.

Yürüyüşümüze tüm İstanbulluları davet ediyoruz. 

Yer:    Fıstıkağacı Metro İstasyonu 

Tarih: 28 Nisan Pazar 

Saat:  14.00

İlgili haberler
Tümünü Gör
“Çocuk Katliamlarına, Ayrımcılık ve Şiddetine Dur De!”
“Çocuk Katliamlarına, Ayrımcılık ve Şiddetine Dur De!”
İstanbul Gaziosmanpaşa’da 21 Eylül 2024 tarihinde 15 yaşındaki tekstil işçisi Abdullatif Davvara parkta oturduğu sırada, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan cinayet sonrasında; Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Yeryüzü Çocukları Derneği, Yeryüzü Avukatlar Derneği, Mülteci Dernekler Federasyonu ve İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşları bir basın toplantısı düzenleyerek, çocuk cinayetlerine dikkat çekti.
İstanbul
27.09.2024
Sınıflar iyilikte yarışmaya devam ediyor
Sınıflar iyilikte yarışmaya devam ediyor
Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yürütmüş olduğu İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.
Yetim
23.09.2024
İHH’dan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Efendioğlu’na ziyaret
İHH’dan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Efendioğlu’na ziyaret
İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Başer ve Enes Arıkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu’nu ziyaret etti.
Yetim
20.09.2024