İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Vakfımıza bağışlanan adak kurbanları kesildi
Şubat ayı içerisinde vakfımıza bağışlanan adak kurbanlarının kesimi gerçekleştirildi. Bağışçılardan gelen 155 hisse adaklık kurbanın kesim işlemi Şanlıurfa ilinde yapıldı. Kurban etleri, İstanbul ve d
Türkiye 05.03.2010

Hayırseverlerin vakfımıza bağışladıkları adak kurbanlıklarının kesimi toplu olarak yapıldı. Şanlıurfa’da İslami usullere uygun olarak kesimi yapılan kurbanlıkların etleri İstanbul ve diğer illerdeki mülteci aileler ile ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. 

Adak kurban; toplumda kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşatıldığı bir ibadet. Adak kurban bağışlarıyla her ay binlerce ihtiyaç sahibinin evine et giriyor. Hem ihtiyaç sahibinin hem de bağışta bulunanın sofrası bereketleniyor. 

Vakfımıza yapılan bağışlarla her ay düzenli olarak adak kurbanlıkları kesilip, dağıtımı yapılıyor. Bir hisse adak kurban bağış bedeli 300 TL’dir. 

İsteyen vatandaşlar vakfımıza bir veya birden fazla adak kurbanlık bağışı yapabilirler. 


İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024