İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Vicdan Konvoyu Cumhurbaşkanlığı’nda
Vicdan Konvoyu temsilcileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı.
Suriye 07.03.2018

İstanbul’dan yola çıkan Vicdan Konvoyu, ikinci gününe Ankara’da uyandı. Yapılan basın açıklamasının ardından konvoy Adana’ya doğru yola çıktı. Konvoy kadınları adına yurt içi ve yurt dışından gelen vicdan sahibi kadınlardan oluşan bir grup temsilci heyet ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüştü.

detay1.jpg

Konvoy amacının ve Suriyeli mahpus kadınların hikayelerinin anlatıldığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, konvoya olan desteklerini iletti. 55 ayrı ülkeden gelen heyetteki temsilci kadınların Suriye hapishanelerinde yaşananları anlatmalarının ardından görüşmede duygulu anlar yaşandı.

detay-2.jpg

Görüşme hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

hatira.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Cenevre’de ki Birleşmiş Milletler Genel Merkez Binası önünde basın açıklaması
İHH’dan Cenevre’de ki Birleşmiş Milletler Genel Merkez Binası önünde basın açıklaması
İHH İnsani Yardım Vakfı, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında, çatışma ve kriz bölgelerinde görev yapan insani yardım çalışanları ile insan hakları savunucularının karşılaştığı artan risklere dikkat çekmek amacıyla İsviçre’nin Cenevre kentinde panel ve basın açıklaması düzenledi.
11.12.2025
10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde STK'lardan ortak basın açıklaması
10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde STK'lardan ortak basın açıklaması
İHH'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan hak ihlallerine dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenlendi.
10.12.2025
Uluslararası Özgürlük Filosu 11 gemiyle yola çıktı
Uluslararası Özgürlük Filosu 11 gemiyle yola çıktı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Gazze’deki insanlık dışı ablukayı delmek amacıyla yola çıkan Uluslararası Özgürlük Filosu ile ilgili basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasında konuşan İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, “Sumud Filosu’nun ardından Özgürlük Filosu da şimdi 11 tane gemi çıkardı. Bu gemiler arka arkaya gelecek. Bütün dünyaya sesleniyorum, herkes gemiler çıkarmak için harekete geçsin. Gemi çıkardığınız zaman devletleriniz buna sahip çıkmak zorunda. Sahip çıkmayan devletler kendi iktidarlarını değiştirir. Bu halk hareketliliğinin önünde kimse duramaz” dedi.
02.10.2025