İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Vietnam’da savaş mağdurlarının elinden tuttuk
İHH, ABD'nin Vietnam'a saldırısında kullandığı portakal gazından etkilenen halka tekerlekli sandalye ve çeşitli hediyeler ulaştırarak mağdurların rehabilitasyon sürecine katkıda bulundu.
Vietnam 03.04.2015

Vietnam savaşı sona erdi ancak ülkenin birçok bölgesinde savaşın yaraları kanamaya devam ediyor. Bugün Vietnam'da milyonlarca insan, ülkenin balta girmemiş ormanlarında saklanan Viet Cong gerillalarını ortaya çıkarmak için ABD'nin yıllar önceki savaşta kullandığı Agent Orange isimli zehirli kimyasal maddeden zarar görmüş durumda.

Vietnam'a farklı zamanlarda dönemsel yardımlar ulaştıran ve ülkedeki ihtiyaç sahiplerinin yanında olan İHH, Vietnam’daki partner kuruluşuyla gerçekleştirdiği yardım organizasyonuyla, saldırıdan etkilenen 5. kuşak halka yönelik vitamin, tekerlekli sandalye ve hediye dağıtımı gerçekleştirdi.
 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Pazar günü Beyazıt’ta Gazze yürüyüşü düzenlenecek
Pazar günü Beyazıt’ta Gazze yürüyüşü düzenlenecek
Apertheid rejimi İsrail’in Gazze’deki işgal ve soykırımına karşı durmak için İHH İnsani Yardım Vakfı’nın öncülüğünde Pazar günü saat 14.00’te yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş, Beyazıt Meydanı’ndan başlayıp Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi önünde sona erecek.
06.05.2025
İstanbul’da on binler Gazze için ABD konsolosluğuna yürüdü
İstanbul’da on binler Gazze için ABD konsolosluğuna yürüdü
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu tarafından işgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına tepki göstermek amacıyla İstanbul’da yürüyüş düzenlendi. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, öğlen namazının ardından İstinye Mahmut Çavuş Camii önünden başlayıp ABD’nin İstanbul Başkonsoloğu’nda sona erdi.
04.05.2025
Gazze için ABD Konsolosluğu’na yürünecek
Gazze için ABD Konsolosluğu’na yürünecek
İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına tepki göstermek ve işgale karşı durmak için Pazar günü saat 14.00’te İstinye Mahmut Çavuş Camii’nden ABD İstanbul Başkonsolosluğu’na yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüşe, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.
02.05.2025