İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yaşar Alptekin’den İHH’ya ziyaret
Yaşar Alptekin, İHH İnsani Yardım Vakfı’na gelerek Mavi Marmara gemisine binmek için başvuru formunu doldurdu. İHH yöneticileri ile de görüşen Alptekin İHH’nın diğer faaliyetleri hakkında da bilgi ald
28.05.2011

Haziran’ın son haftası Gazze’ye doğru hareket edecek olan 2. Özgürlük Filosu’na katılım için ön başvurular bütün hızıyla devam ediyor. Türkiye’den yapılan başvuranların yanısıra şu ana kadar 66 farklı ülkeden Filistin dostu Mavi Marmara gemisine binmek için başvuru formlarını doldurdu.

Sadece İHH İnsani Yardım Vakfı’nın internet sitesinden yayınlanan ön kabul başvuru formu dolduranların sayısı 25 bine ulaştı. İllerden gelen talep üzerine ise Türkiye genelinde yaklaşık 500 bin başvuru formu dağıtıldı. Formlar doldurularak vakfımıza gönderilecek.

Mavi Marmara gemisine binmek için her kesimden insan başvuru formu doldurarak hassasiyetlerini ortaya koyuyorlar. Eski oyuncu Yaşar Alptekin de vakfımıza bir ziyaret gerçekleştirerek katılım için ön başvuru formu doldurdu. Gemide yer almak istediğini söyleyen Alptekin vicdan sahibi herkesin filoya destek olması gerektiğini belirtti. Yaşar Alptekin ayrıca İHH Başkanvekili Yaşar Kutluay ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Kılıç ile görüşerek vakfın, katarakt, su kuyusu, mescid yapımı gibi faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.

Özgürlük Filosu ön kabul formunu doldurmak için TIKLAYIN.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’de iç savaşın yıkıcı etkileri nedeniyle uzuvlarını kaybeden savaş mağduru engellilere yönelik insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vakıf, yürütülen son projeyle Suriye’nin Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib bölgelerinde zor şartlarda yaşayan toplam 228 engelli bireye elektrikli tekerlekli sandalye ulaştırdı.
27.05.2026
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı, İran’da yaşanan İsrail ve ABD saldırılarının ardından insani krizle karşı karşıya kalan sivil halk için geniş kapsamlı bir yardım seferberliği başlattı. Daha önce 4 tırı İran’a gönderen vakıf, ilaç, gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 7 tırı daha ülkeye uğurladı.
14.05.2026
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Lübnan’da 2 Mart 2026’dan bu yana artan İsrail saldırıları neticesinde derinleşen insani krize karşı Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Sadakataşı Derneği organizesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Vakfı ve Yeryüzü Çocukları Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 38 konteynerlik yardım gemisi, savaş mağduru sivillere umut olmak üzere Beyrut Limanı’na ulaştı.
20.04.2026